Word vrijwilliger bij Stichting Leergeld in Teylingen

Foto: pixabay

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken verleent steun aan schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar die ten gevolge van de financiële situatie in het gezin onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

Onder het motto “Alle kinderen mogen meedoen!” bewerkstelligen ze dat deze kinderen perspectief houden op een goede opleiding en de vaardigheden leren die nodig zijn om tot stabiele volwassenen te kunnen opgroeien. Ook zorgen we ervoor dat ze kunnen deelnemen aan activiteiten die van belang zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals sport en cultuur.

De Stichting is hard opzoek naar vrijwillige intermediairs in Teylingen en/of Hillegom. Als intermediair ben je aanspreekpunt voor een aantal gezinnen met weinig financiële ruimte en hun kinderen. Je gaat op huisbezoek bij de gezinnen en breng je de ondersteuningsbehoefte voor de kinderen in kaart. Intermediairs beschikken over goede gespreksvaardigheden: je kunt doorvragen èn luisteren. Je bent klantvriendelijk en vaardig met de pc. Je bent ca. 4 uur per week beschikbaar.

Is jouw interesse gewekt? Stuur een mail naar [email protected] en kijk voor meer informatie op de website.

Reacties