Mantelzorgers verwend tijdens Dag van de Mantelzorg

Foto: Welzijn Teylingen

Op zaterdag 10 november organiseert Welzijn Teylingen weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg in Teylingen. Een gezellige ontspannen dag vol activiteiten en informatie voor mantelzorgers die wonen in Teylingen.

De dag start om 9.45 uur en wordt om 15.00 uur afgesloten. Voor wie niet de hele dag aanwezig kan zijn is er ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een dagdeel. Op deze jaarlijks terugkerende dag kunnen mantelzorgers met elkaar in gesprek, informatie inwinnen bij diverse organisaties, (leerzame)workshops volgen maar vooral ook ontspannen en genieten van onder andere een lekkere lunch.

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste (partner, kind, ouder, vriend of vriendin etc.) is van harte welkom. Aanmelden kan telefonisch bij Welzijn Teylingen: 0252 231805. Daarna ontvangt men een bevestiging en een overzicht van de activiteiten ontvangt waarvoor men zich kan inschrijven.

Het animo voor deze dag en de bijbehorende activiteiten is ieder jaar erg groot, op tijd aanmelden is dus van belang. Voor meer informatie over mantelzorg in het algemeen kan men contact opnemen met Leny Noteboom of Jolanda Smit, mantelzorgadviseurs Welzijn Teylingen 0252 231805.

Reacties