Rondkomen met weinig geld?

Foto: pixabay

Iedere maand weer rondkomen met een minimaal te besteden budget is een hele kunst op zich. Er bestaan in Teylingen verschillende manieren om een steuntje in de rug te krijgen, waar lang niet iedereen van op de hoogte is.

Tijdens de bijeenkomst en informatiemarkt op woensdag 17 oktober van 17.30 tot 20.30 uur in ’t Onderdak kun je meer te weten komen over de mogelijkheden die er zijn. Zoals de regelingen waar je zoal gebruik van kunt maken, praktische hulp en het voorkomen van (meer) schulden. Het programma start met een gratis diner en iedereen is welkom.

Uit onderzoek blijkt dat weinig mensen gebruik maken van de financiële ondersteuning die er voor hen is. En mensen met een baan denken vaak dat er voor hen überhaupt geen hulp beschikbaar is. Ontzettend zonde! Tijdens de bijeenkomst en informatiemarkt hoor je waar je allemaal ( financiële) hulp voor kunt krijgen. Natuurlijk kun je daar ook al je vragen stellen en er ligt informatie klaar om mee te nemen naar huis.

Programma

17.30 uur – 18.15 uur: inloop met gratis warme maaltijd

18.15 uur – 19.00 uur

  • Opening door wethouder Arno van Kempen
  • Jacqueline Bruggink presenteert Stichting Leergeld
  • Stefan Hagebeek vertelt over de mogelijkheden Jeugdfonds Sport en Cultuur
  • Gemma van Delft over wat het Sociaal Team kan betekenen voor inwoners

19:00 uur – 19.15 uur: pauze

19:15 uur – 19.50 uur

  • Sanne Rodenburg kondigt project Vroeg Eropaf aan (vroegsignalering schulden)
  • Johan Braaksma van Welzijnskwartier presenteert project ‘Watch the budget’
  • Marjan Volkerink- Fonds 1818 over hun mogelijkheden in Teylingen

19.50 – 20.30 uur: informatiemarkt

Je kunt hier informatie ophalen en vragen stellen over praktische hulp en ondersteunende financiële regelingen voor inwoners in Teylingen.

Kom je ook?

Aanmelden kan telefonisch op telefoonnummer 14 0252. Je hoeft alleen je (voor)naam op te geven. Eet je ook gratis mee? Vertel dit dan ook aan de telefoniste. Je kunt kiezen voor vlees, vis of vegetarisch eten.  

Reacties

Cookieinstellingen