Niemand mag met kerst alleen zijn

Foto: pixabay

Binnenkort is het weer Kerstmis. Het feest der bezinning, dat we allen het liefst doorbrengen in de warme kring van familie en vrienden. Zo rond Kerst, tegen het einde van het jaar, zijn de avonden vaak koud en lang.

En helaas zijn soms die avonden niet alleen koud, maar soms ook kil. Kil, als je net even niet die warme kring van familie en vrienden om je heen hebt. De Oranjevereniging Sassenheim wil dat ook voor deze mensen Kerstmis een feest is om naar uit te zien. Een feest vol warmte en gezelligheid, zoals Kerstmis voor iedereen hoort te zijn.

Gezellig samen eten

Daarom slaan zij voor de tweede keer de handen in een met restaurant Op Eigen Wijze om voor deze mensen de kerst ook gezellig te maken. Net als vorig jaar zal er op 27 december, 3e kerstdag, een gezellig drie gangen diner worden geserveerd door de vrijwilligers van de Oranjevereniging.

“Het is mooi om te zien hoe de mensen genieten van dit gebaar. Maar wat helemaal prachtig is zijn de contacten die er ontstaan. Vorig jaar hebben mensen echt nieuwe vrienden ontmoet tijdens deze avond.” Aldus Rob Koek, voorzitter van de oranjevereniging.

Er zijn nog enkele plekken vrij in het restaurant op 27 december. Dus kent u of bent u iemand die de kerst alleen door brengt en wilt u een gezellig kerstdiner? Meld u dan aan via [email protected]. De kosten voor het diner nemen de Oranjevereniging en restaurant Op Eigen Wijze voor hun rekening.

Cookieinstellingen