Officiële opening van nieuwe padelbanen bij korfbalvereniging TOP

15 okt , 11:50 Nieuws
image 4 66c472e1f0b0d

Padelbanen korfbalvereniging TOP officieel geopend

Op zaterdagmiddag 5 oktober zijn onder grote belangstelling de vier nieuwe padelbanen van korfbalvereniging TOP officieel geopend. Het zonovergoten sportcomplex aan de Sportdreef in Sassenheim was het toneel voor deze feestelijke gelegenheid, met wethouder Reny Wietsma die de opening verrichtte.

Omschakeling naar Padel

De voorzitter van TOP, Eric de Vos, lichtte in zijn welkomstwoord de logische stap naar padel toe. De korfbalvereniging heeft in de afgelopen 27 jaar de verandering van tennis naar padel gemaakt in de hoop dat dit een zelfde groot succes oplevert.

Snelle realisatie

De korfbalvereniging heeft in eigen beheer en met eigen middelen de vier padelbanen gerealiseerd. Dit proces duurde slechts 489 dagen en markeert een fraaie toevoeging aan het sportcomplex.

Doelstellingen

De korfbalvereniging hoopt door het aanbieden van padel meer mensen te laten bewegen en een nieuwe groep leden aan te spreken. Er is ruimte voor 350 padellers, waarbij alleen leden kunnen spelen en padellessen krijgen.

Waardering van de wethouder

Wethouder Reny Wietsma sprak haar waardering uit voor de manier waarop TOP de padelbanen heeft gerealiseerd en prees de onderliggende filosofie. Zij ziet padel als een mooie aanvulling op de sportmogelijkheden in de gemeente Teylingen.