Met Plus van Dijk de lucht in!

Plus van Dijk heeft weer een leuke actie voor de klanten georganiseerd. Zondag vliegen zij de hele dag met een speciaal aangeklede helikopter met de mensen rondjes boven Voorhout.

De afgelopen periode heeft men gespaard voor een fikse korting op de helikoptervlucht en daar maken veel mensen dan ook maar al te graag gebruik van. Vanaf het terrein bij PostNL vliegt de groene heli af en aan om deze dag maar liefst 230 mensen de ervaring te bieden een rondje boven hun dorp te vliegen.

Er heerst een gezonde en enthousiaste spanning onder de bezoekers, maar echt zenuwachtig zijn de meesten niet. Sommigen hebben al eens eerder gevlogen, maar voor anderen is het de eerste keer. Van jong tot oud grijpen mensen deze kans en komen met grote glimlach en met mooie foto’s en filmpjes weer aan de grond.

Nog een rondje!

Zelfs de kinderen genoten met volle teugen van de vlucht en riepen bij aankomst blij “Nog een rondje!”. Vanuit de lucht hebben ze hun eigen huis en school goed kunnen zien. Daarna nog even springen op het springkussen en het feestje is voor hen helemaal compleet.

Bekijk alle foto’s door op ‘Fotoserie’ te klikken in de bovenste foto.

Reacties