Julianabrouwerij op Warmondse Kaagweek

Foto: PR

Op zaterdag 24 juni zijn de brouwers van de Julianabrouwerij present op de proeverij in het Park tijdens de Kaagweek. Op deze proeverij laat een aantal Warmondse ondernemers u een hapje of een drankje proeven.

In dit geval dus Warmondse bieren. Ze hebben extra veel gebrouwen de laatste periode en smaakt het naar meer, dan kunt u ook bier bij hen kopen om thuis van te genieten of om cadeau te doen. Ze nemen zes verschillende soorten mee, dus voor iedere bierliefhebber wat wils.

“Wij brouwen sinds 2014 in een kleine brouwerij aan de Julianastraat. Naast het bier is er meer van Warmondse bodem. Nicoline Heemskerk, Warmonds trots op het gebied van schilderen, illustraties en grafisch werk heeft ons logo en de etiketten ontworpen. Warmonder Marco van Noort van Marco van Noort Breeding heeft speciaal voor ons een hopsoort verbouwd die wij onder andere gebruiken voor onze IPA.”

De heren van de Julianabrouwerij brouwen bier volgens een oud Warmondse traditie, ambachtelijk en voor de inwoners van Warmond en omstreken. Zij treden daarmee in de voetsporen van Johan van Duvenvoirde en Woude. Deze heer van Warmond (1509-1577) is de laatste gedocumenteerde Warmondse brouwer. Zijn brouwerij was gevestigd in het Huys te Warmont in het bos van Krantz.

Graag zien wij u op de proeverij! Proost!”

Reacties

Cookieinstellingen