1915 watches naar halve finale LEF!

Foto: PR

Op 30 mei vond bij Area071 de voorronde van Starterswedstrijd LEF! plaats. Een spannende strijd tussen twaalf bedrijven van niet ouder dan 3 jaar. Tijdens deze voorronde kreeg ieder bedrijf 2 minuten de tijd om de zes koppige jury te overtuigen van hun idee.

De Sassenheimse broers Johnny en Robert Spies hadden zich tijdens de selectieronden op 9 mei weten te plaatsen in deze voorronden. Voor de twee minuten bij LEF! hadden zij een pitch voorbereid waarin de twee jaar van het 1915 watches avontuur voorbij kwam.

Spannende pitch

Na de spannende pitch voor een zaal met bijna honderd toeschouwers was het afwachten voor de broers en de elf ander jonge bedrijven. Aan de jury was het de moeilijke taak om te kiezen welke bedrijven er door gaan naar de finale en welke af zouden vallen. Ieder jurylid kreeg ook de kans om zijn/haar favoriet te kiezen. Alle zes de jury leden gaan namelijk tijdens het verdere traject van LEF! een bedrijf coachen.

Uiteindelijk na lang overleg was het moment van de waarheid aangebroken… Met de worden “De ideale combinatie van design en product” koos Britta van Egmond 1915 watches als bedrijf om te coachen tijdens LEF! 2017. Binnen kort wordt bekend in welke van de twee halve finales de broers zullen staan. Deze zijn voor iedereen te bezoeken. Alle informatie hierover is te vinden op www.heblef.nl.

Reacties