Avondwandelvierdaagse in Sassenheim

Foto: pixabay

Dinsdagavond 6 juni is het weer zover, de start van de Avondwandelvierdaagse in Sassenheim. De Oranjevereniging Sassenheim is er klaar voor om weer heel veel wandelaars van start te laten gaan. De routes van 5 en 7,5 km liggen klaar.

Doe mee, meld je aan, trek je wandelschoenen aan en geniet in de eerste week van juni al wandelend van veel mooie plekjes in en rond Sassenheim. Loop gezellig mee met het hele gezin, de jongsten mogen mee in de wagen, of spreek af met vriendjes, klasgenoten of met je sportteam. Iedereen kan meedoen, kinderen in de basisschoolleeftijd moeten wel begeleid worden door een volwassene.

Vrijdagavond 9 juni zal de vierdaagse feestelijk worden afgesloten. Het is ook mogelijk om mee te doen als je maar 3 van de 4 avonden kunt meelopen. De start is iedere avond vanaf 18.30 uur bij het Sassennest in park Rusthoff. Ook de finish is daar iedere avond, uiterlijk 21.00 uur.

Het inschrijfgeld is:

  • € 3,- voor leden Oranjevereniging, (zonder medaille)
  • € 4,- voor leden Oranjevereniging, (MET medaille)
  • € 5,- voor niet leden, (zonder medaille)
  • € 6,- voor niet leden, (MET medaille)

Aanmelden kan via de website: www.oranjevereniging-sassenheim.nl. Maak er een gezellige en sportieve week van samen met familie, buren, vrienden en vriendinnen, klasgenoten en sportvrienden.

Reacties