Meldpunt Zorgombudsman voor Teylingen

Foto: pixabay

In Teylingen wil de gemeenteraad de zorg en hulp zo goed mogelijk organiseren. Inwoners die suggesties hebben voor verbetering, kunnen deze doorgeven via het Meldpunt Zorgombudsman.

Naast telefonisch contact of contact via e-mail, kunnen inwoners de medewerkers op diverse locaties ontmoeten. De komende weken zijn er in Voorhout en Warmond inloopspreekuren. Inwoners worden hierover binnenkort geïnformeerd.

Meldpunt Zorgombudsman

Het Meldpunt Zorgombudsman is een initiatief van de gemeenteraad. In een proefperiode wil de raad met dit meldpunt meer inzicht krijgen in de signalen, tips en eventuele klachten van inwoners. Ook is het meldpunt bedoeld voor inwoners die nu geen ondersteuning ontvangen, maar daar mogelijk wel recht op hebben.

Met de meldingen gaat de raad bekijken waar het goed gaat en waar het beter kan. Het Meldpunt Zorgombudsman is een samenwerking tussen de gemeenteraad en de Nationale Ombudsman. Het meldpunt werkt onafhankelijk en uiteraard worden de suggesties vertrouwelijk behandeld.

Inwoners helpen zichzelf en anderen

Inwoners helpen zichzelf en andere inwoners van onze gemeente verder door hun suggestie door te geven aan het Meldpunt Zorgombudsman. Uiteraard ondersteunen de medewerkers van het meldpunt de inwoner ook graag bij het eventueel zoeken naar een oplossing voor diens persoonlijke situatie. Als inwoners het moeilijk vinden om zelf contact te zoeken, dan kunnen zij ook aan familie of bekenden vragen dit namens hen te doen.

Meldpunt Zorgombudsman Teylingen is te bereiken op het telefoonnummer via de Nationale Ombudsman 0800 – 33 55 555 of per e-mail: [email protected].

Cookieinstellingen