Hebben de jongens van 1915 watches LEF!?

Foto: 1915 watches

Dat is de vraag die in Leiden dit jaar beantwoord zal gaan worden. Op dinsdag 9 mei presenteerden de Sassenheimse broers Johnny en Robert Spies hun merk 1915 watches voor de selectiecommissie van starters wedstrijd LEF!

Voor de selectieronde waren twintig bedrijven van jonger dan drie jaar uitgenodigd bij Area071 in Leiderdorp. Hier kon elk bedrijf zichzelf voorstellen in een pitch van 5 minuten.

“Een spannend moment, we hadden geen idee wat we konden verwachten.” (Robert Spies)

De broers uit Sassenheim zijn enorm trots op het bedrijf en het merk wat ze in twee jaar tijd hebben weten op te bouwen. Een gek idee voor een paar houten horloges, wat vanaf de keuken tafel in Sassenheim is uitgegroeid tot een merk met inmiddels wereldwijde bekendheid.

Lees ook: De mannen achter het houten horloge

Op 30 mei is de echte voorronde waar de broers de strijd aan gaan met de elf andere bedrijven, die zich hebben weten te plaatsen. In deze voorronde krijgen alle deelnemers twee minuten om de jury te overtuigen van hun verhaal en zich te plaatsen voor de halve finales.

Uiteindelijk hopen de Sassenheimse broers natuurlijk de finale in de Leidsche Schouwburg te winnen en met het prijzenpakket t.w.v. €17.000,- huiswaarts te kunnen keren.

Reacties