Voormalige Kompasschool te koop

Foto: Gemeente Teylingen

De voormalige Kompasschool aan de Jacoba van Beierenlaan 6 in Sassenheim is te koop. De verkoop gebeurt via een openbare inschrijving.

Het pand kan bezichtigd worden op woensdag 10 mei 2017 tussen 10.00 en 12.00 uur. Belangstellenden worden uitgenodigd om uiterlijk 2 juni 2017 om 10.00 uur een onherroepelijke bieding uit te brengen. De gemeente maakt een keuze uit de biedingen op basis van het hoogste bod.

De Kompasschool is een voormalige basisschool met zes lokalen. Het gebouw grenst aan het centrum van Sassenheim en ligt achter de dorpskerk. Het pand is een gemeentelijk monument.

Wethouder Bas Brekelmans: “Aanpassingen gaan daarom in overleg met de Monumentencommissie. Ik hoop op belangstellenden die ook heel enthousiast zijn over dit prachtige gebouw.”

De gemeente is in beginsel bereid om mee te werken aan het realiseren van de bestemming ‘Wonen’. De raad van de gemeente Teylingen besloot eind vorig jaar tot de verkoop via openbare inschrijving. Achtergrondinformatie is per mail op te vragen bij Reinout Kok, via [email protected]

Cookieinstellingen