Eerste hulp bij Smartphone en Tablet

Foto: pixabay

De jongeren van het jongerenwerk van Welzijnskwartier bieden de workshop ‘EHBST’ (Eerste Hulp Bij Smartphone en Tablet) aan ouderen aan. Heeft u moeite met uw smartphone of tablet? Of begrijpt u niet zo goed hoe een en ander werkt?

U kunt GRATIS meedoen aan de workshop EHBST. Middels een korte presentatie krijgt u informatie over hoe uw smartphone en Tablet werkt. Denk aan het aanmaken van contacten, het aanzetten van WIFI, foto’s versturen via WhatsApp of het downloaden van een applicatie.

Na de presentatie is er de gelegenheid om vragen te stellen en om samen met de jongeren het geleerde in praktijk te brengen. U kunt natuurlijk zo aanschuiven maar bij aanmelden kunnen we meer rekening houden hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via: [email protected]

De workshop is een samenwerking tussen Welzijnskwartier en Welzijn Teylingen. De workshop vindt plaats in de buurtkamer van Agneshove 89 in Voorhout op maandag 24 april. Aanvang is om 15.45 uur. Start van de presentatie is om 16.00 uur, het geheel duurt een uur.

Cookieinstellingen