Nieuw in de JoJo…

Foto: Lisa de Blok

Op 4 april start in ontmoetingswerkplaats de JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim een nieuw onderdeel; de Koffiecorner.

Op die dag is iedereen welkom om te komen genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Creatieve barista Wendy Palm schenkt een betaalbaar kopje heerlijke koffie van de bonen van Ruben Stelma (bekend van Koffietijd) en zet met liefde zelfgemaakte biologische thee.

Het thema van de Koffiecorner is ‘ontmoeten door doen’ en brengt de mensen met gezelligheid onder elkaar. Er worden regelmatig leuke creatieve workshops georganiseerd en er komen interessante onderwerpen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng en kunt u ook gewoon even rustig komen genieten.

Kom gezellig langs, ontmoet de lente en ontdek deze unieke en bijzondere plek in het hartje van Sassenheim. De koffie en thee staan voortaan voor u klaar op iedere dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur in de JoJo.

Naast de Koffiecorner zijn daar ook de weggeefwinkel, het Repair Cafe, een fietsenwerkplaats, houtwerkplaats en tal van andere leuke onderdelen en projecten te vinden.

Reacties

Cookieinstellingen