Bijeenkomst voor startende ondernemers

Foto: PR

Op donderdagavond 23 maart van 19.00 uur tot 22.00 vindt wederom het startersevenement Kick:Start Bollenstreek plaats.

Deze startersbijeenkomst is bedoeld voor oriënterende en net gestarte zzp’ers en ondernemers in de Bollenstreek. Het evenement helpt hen goed van start te gaan en wordt georganiseerd door De Loft Lisse. Deelname is gratis.

Het initiatief

Er is veel talent aanwezig in de Bollenstreek; goede ondernemers met slimme plannen. Toch doet de regio het economisch gezien minder dan gemiddeld. Kees Noort en Bart Sosef, initiatiefnemers van het event:

“Wij vonden het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Daarom zijn we begonnen met het organiseren van het Kick:Start evenement”.

Het programma

Bezoekers van het evenement kunnen twee workshops bijwonen. Zo vertelt Willeke Schalk van de Kamer van Koophandel (KvK) waar ondernemers aan moeten denken bij het starten of overnemen van een onderneming. Ook is presentatiecoach Fleur Schiffelers van de partij. Zij neemt je mee deze avond in een workshop naar de basisbeginselen van authentiek en indrukwekkend presenteren.

Netwerken

Tijdens het event is er ook ruimte om te netwerken met andere ondernemers. Zij zullen ook aanwezig zijn op Kick:Start. Je kunt met hen van gedachten wisselen en zo je netwerk uitbreiden.

Locatie

Kick:Start vindt plaats op De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) te Lisse. Deelnemen aan het startersevenement is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website kun je ook het programma van de avond bekijken.

Reacties