Open dag bij Kledingbank Teylingen

Foto: PR

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat de Stichting Kledingbank Teylingen haar deuren openden voor mensen met weinig geld in Teylingen en omgeving.

Het aantal klanten en kledingdonateurs is sinds die tijd erg gegroeid, maar toch blijkt dat de Kledingbank nog steeds niet bij iedereen bekend is, daarom organiseert Kledingbank Teylingen eind maart een open dag.

Kledingbank Teylingen is een modezaak, voor dames, heren en kinderen, met paskamers e.d. alleen zonder kassa. Inwoners uit de Duin- & Bollenstreek, die geen financiële middelen hebben om kleding en schoenen te kopen voor hun gezin of zichzelf kunnen hier (met verwijzing) terecht.

Vrijwilligers sorteren de ingebrachte kleding en schoenen. De kledinguitgifte wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en particulieren, ook worden van deze donaties ondergoed en sokken voor de klanten aangeschaft.

Wilt u weten hoe Kledingbank Teylingen werkt of zou u weleens een kijkje achter de schermen willen nemen, dat kan op zaterdag 25 maart van 13.00 tot 15.00 uur aan de Parklaan 176d in Sassenheim (dit is achter de brandweerkazerne).

De open dag is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor de winkel en de activiteiten van de Kledingbank. Tijdens de open dag zal er geen kleding worden uitgegeven, kleding inbrengen is wel mogelijk, vooral zomerkleding kunnen ze nu goed gebruiken.

Van de ingebrachte kleding of schoenen wordt verwacht dat deze schoon en niet versleten of kapot zijn. Ondergoed en sokken kunnen om hygiënische redenen niet worden aangenomen. Wilt u op een andere moment kleding brengen of meer weten over de Kledingbank, kijk dan op de www.kledingbankteylingen.nl.

Cookieinstellingen