CDA zet vrijwilligers Repair Cafe in het zonnetje

Foto: Lisa de Blok

Zaterdag 25 februari werd Teylingen bezocht door een bus gevuld met CDA kandidaten. Na een ontvangst door Prins Johannes de 1ste van carnavalsvereniging De Saksen werd een bezoek afgelegd aan Ontmoetingswerkplaats de JoJo van Stichting Repair Cafe Teylingen.

Namens het CDA werd een grote taart overhandigd om de vrijwilligers een keer in het zonnetje te zetten. Ontmoetingswerkplaats de JoJo, te vinden in de voormalige Hoogvliet aan het Hortusplein 14 in Sassenheim, is opgezet door Stichting Repair Cafe Teylingen. Vol goede moed hebben de vrijwilligers, samen met buurtbewoners en de cliënten (met begeleiding) van Rivierduinen van deze leeg gestripte supermarkt een inspirerende plek weten te maken.

Inmiddels zit er onder andere een weggeefwinkel, een houtwerkplaats, laswerkplek, computer en fietsen reparatieplaatsen en de vaste locatie van het Repair Cafe. Er wordt samen geklust, van elkaar geleerd en met elkaar gedeeld; samen voor mekaar! De JoJo is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Hans van Ek, voorzitter van CDA Teylingen: “Het repair café is een fantastisch initiatief. Het café brengt mensen bij elkaar, waardevolle reparatie-kennis wordt overgedragen en spullen worden weer bruikbaar gemaakt en gaan zo langer mee!”.

 

Cookieinstellingen