TOP/Quoratio verlengt contracten met trainersstaf

Foto: PR TOP

Het bestuur van TOP/Quoratio heeft de contracten met de volledige trainersstaf van haar seniorenselectie verlengd. Zowel de TC Topsport als de trainersstaf zijn erg tevreden over de huidige samenwerking.

Jan Niebeek, nu bezig aan zijn 4e seizoen gaat het lustrum bij TOP volmaken. Er zijn nog voldoende uitdagingen, zeker met de nieuwe samenstelling van de technische staf die dit eerste jaar geformeerd is.

Frits Haan, mede verantwoordelijk voor het eerste team, en Ruben Boode verantwoordelijk voor het tweede team zijn ook in 2017-2018 onderdeel van de technische staf. De ervaring van Frits en de frisse vernieuwende kijk van Ruben geeft een mooie chemie om voor de komende jaren de reeds stevige basis nog verder te versterken.

Niebeek zal ook komend seizoen naast zijn functie als trainer/hoofdcoach van de senioren een belangrijke rol blijven spelen bij de verdere ontwikkeling en uitvoering van het jeugdplan van TOP, het ‘TOP Korfball College’. Daarnaast verwacht TOP met het verlengen van de contracten invulling te geven aan haar doelstellingen om zich als Korfbal League-club te blijven ontwikkelen en om een goede doorstroming van talenten naar het eerste team te realiseren.

Reacties