Valentijn in Sassenheim…

Foto: pixabay

De ondernemers in Sassenheim laten deze Valentijn niet zomaar aan u voorbijgaan en hebben met alle liefde een aantal leuke win acties bedacht.

Voorhavenkwartier Valentijnsactie

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari kunnen consumenten hun hartenwens achterlaten bij de winkeliers op het Voorhavenkwartier te Sassenheim. Dit kan ook via het facebookaccount van de winkeliersvereniging. De tien mooiste reacties belonen de winkeliers met een romantisch ontbijt op bed tijdens Valentijnsdag.

Op zaterdag 11 februari worden de tien prijswinnaars persoonlijk per telefoon of via facebook geïnformeerd. Op dinsdag 14 februari bezorgen de ondernemers persoonlijk ‘s morgens vroeg een heerlijk ontbijtje op bed.

“Romantischer kun je deze speciale dag toch niet beginnen? All you need is… een beetje hulp van de ondernemers van het Voorhavenkwartier ;-)”, aldus Frans van Swieten voorzitter van de winkeliersvereniging.

Maak kans op een Valentijnsdiner

Op zaterdag 11 februari wordt het winkelcentrum overspoeld met liefde. Tussen 12.00 en 15.00 uur worden mensen uitgenodigd om mee te doen met de Valentijnsactie van het winkelcentrum te Sassenheim. Door mee te doen maakt men kans op een diner voor twee op Valentijnsavond.

Mensen worden uitgedaagd door twee hartenvrouwen om 30 seconden te zoenen met hun geliefde of een hartenballon zo snel mogelijk op te blazen. De echtparen die het dichtst rond de 30 seconden zitten en de mensen die het snelst de ballonnen hebben opgeblazen gaan in de tombla en daar worden acht prijswinnaars uitgetrokken.

Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en de uitreiking vindt plaats om 16.00 uur. Op 14 februari ’s avonds kunnen de winnaars lekker eten bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, Grand Cafe Graaf Jan Op eigen wijze en Eetcafé De Voogd in Sassenheim. Deze actie is financieel mede mogelijk gemaakt door Teylingen Ondernemersfonds en Teylingen Ondernemers Vereniging.

Reacties