Volleybal Doe Dag bij VCS

Foto: VCS

Alweer een paar weken zijn kinderen van groep 3 en 4 tijdens de gymlessen aan het volleyballen. Volleybal is een teamsport, waar je zowel kracht, snelheid en mooie technieken gebruikt om samen voor elk punt te strijden.

De kinderen zijn tijdens de lessen aan de slag gegaan met diverse onderdelen van volleybal. Er is aandacht voor het gooien en vangen van de ballen, maar ook het passen, smashen en het serveren is aan bod gekomen. De lessen worden gegeven door ‘Stichting de Combibrug’ in samenwerking met Volleybalclub Sassenheim (VCS).

Op woensdag 1 maart sluiten zij van 10.00 uur tot 12.00 uur het volleybalproject af met een speciale dag: de Volleybal DOE dag. In de grote zaal van Wasbeek zal VCS alles uit de kast halen om te laten zien hoe leuk volleybal is.

Je kunt niet alleen oefenen wat je hebt geleerd in de gymles tijdens spannende wedstrijdjes, ook zijn er bijzondere materialen uit de volleybalbus. Denk hierbij aan een speciale duikmat, een springkussen waardoor je extra hoog kunt springen bij de aanval en een snelheidsmeter voor je smash. Aanmelden is mogelijk via www.combibrug.nl!

Reacties

Cookieinstellingen