Nieuw van Skullz Productions; Project RAW!

Foto: Lisa de Blok

Op zaterdag 4 Maart organiseert Skullz Productions een nieuw evenement in Fascinus, namelijk Project RAW! De avond staat in het teken van een ouderwets avondje knallen in Fascinus.

Headliner DJ Luna

DJ Luna zal deze avond de headliner zijn. Deze oud Sassemer belooft de zaal volledig op z’n kop te gaan zetten. Luna is een zeer succesvolle muziekproducer en heeft al heel wat klappers op zijn naam staan. Hij heeft opgetreden op bijna alle grote en kleine hardstyle feesten in het binnen- en buitenland, maar keert voor dit event graag terug naar zijn oude vertrouwde Sassenheim. Dit jaar zit DJ Luna alweer twintig jaar in het vak, reden genoeg voor een feestje dus!

Naast deze hardstyle koning wordt er op het podium ook aandacht besteed aan andere regionale dj’s, zoals Dj Skullz, N-ergetic, Conflict, Force one en Mc D-lyric. Samen maken zij deze avond een onvergetelijke avond van te maken.

DJ contest

Droom jij er ook van om naast deze bekende artiesten op het podium te staan en het publiek volledig uit hun dak te laten gaan met jouw eigen muziek? Dan is dit je kans! Er is namelijk een DJ contest, meer info op https://www.facebook.com/events/1296833570355689/.

Kortom, dit mag je niet missen! Scoor hier je kaartje: www.ticketkantoor/shop/ProjectRAW. Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,50. Aan de deur betaal je meer. Leeftijd is 18+, deur open om 21:00 uur, maar zorg dat je voor 01:00 uur binnen bent. Het feest duurt tot 02:30 uur. OJC Fascinus is te vinden aan de Alkemadelaan 14 in Sassenheim.

Cookieinstellingen