Nieuw Tandheelkundig Centrum SassemBourg

Foto: Lisa de Blok

Sinds kort heeft SassemBourg een nieuwe tandartspraktijk onder haar vleugels, Tandheelkundig Centrum SassemBourg. Om de proef op de som te nemen, nam ik als eerste plaats in de kersverse tandartsstoel.

De praktijk bestaat uit drie specialisten; Tatjana Sukeviciene als tandarts, Jan Pieter Klok voor de ouderen mondzorg en Jan Pieter Hoogstraten heeft zijn specialisme als tandprotheticus. In de gloednieuwe praktijkruimte op de begane grond in SassemBourg aan de Jan van Brabantweg ontvangen zij hun patiënten.

De praktijk wil zich in gaan zetten voor de kwetsbare ouderen. Zo wordt er nu al voor de ouderen die slecht ter been zijn de mogelijkheid geboden om aan huis bijvoorbeeld een prothese aan te laten meten. Hun wens is om op den duur ook met een mobiele unit op locatie bij mensen thuis de andere vormen van mondzorg te kunnen bieden. Daarnaast gaan ze deel uit maken van een landelijk project genaamd ‘De mond niet vergeten’, waarbij de samenwerking aangegaan wordt met thuiszorg, huisartsen, tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici.

Mijn ervaring

Ik nam persoonlijk plaats in de stoel bij tandarts Tatjana. Haar zachtaardige karakter is direct iets wat opvalt en ze wist me dan ook direct al gerust te stellen. Haar specialisme is dan ook niet voor niets het behandelen van angstpatiënten. Niet door middel van een gehele narcose, maar gewoon door haar patiënten met extra aandacht, een zachte aanpak en zonder een centje pijn er doorheen te loodsen.

Ik liep al een tijd lang rond met lelijke randen aan mijn voortanden. Ik ging in eerste instantie voor een controle, maar ze maakte voor mij direct tijd om hier iets aan te doen. Daar waar eerdere tandartsen mij hadden gezegd daar niet veel aan te kunnen doen, wist Tatjana hier wel raad mee.

Ik had nooit eerder laten boren zonder verdoving, maar omdat in dit geval niet te diep geboord zou worden en Tatjana ontzettend secuur te werk ging, durfde ik het deze keer wel aan. En inderdaad, de verdoving bleek helemaal niet nodig en zonder dat het pijn deed, wist ze mijn voortanden en mijn hoektand weer zo goed als nieuw te maken. Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Reden genoeg om dit even met jullie te delen.

Tandheelkundig Centrum SassemBourg

Tandheelkundig Centrum SassemBourg is net nieuw en heeft dus nog plek genoeg voor nieuwe patiënten. Aanmelden kan via het contactformulier op de website www.tcsassembourg.nl of via de mail [email protected] De praktijk heeft ook een eigen Facebookpagina en zit sinds kort op Twitter.

Reacties