Kerstival in en op het plein van SassemBourg

Foto: pixabay

In het weekend van vrijdag 9 en zaterdag 10 december luidt SassemBourg, aan de Jan van Brabantweg te Sassenheim, de kerstperiode feestelijk en spectaculair in.

Zij organiseren dit jaar een fonkelnieuw Sassems evenement, het Kerstival. Dit festijn vindt plaats op vrijdag 9 december van 13.00  tot 19.00 uur en op zaterdag 10 december van 11.00 tot 17.00 uur op het plein voor en in SassemBourg. Iedereen is van harte welkom. Het Kerstival is gratis toegankelijk.

Kerstival

Er is van alles te doen. Zo worden er knutselworkshops gegeven voor jong en oud en alles daar tussenin. Er wordt informatie verstrekt, gericht op gezondheid en beweging (tijdens de feestdagen). Er zijn leuke (kerst)kramen en men kan genieten van een kerstverhaal dat wordt voorgelezen.

Natuurlijk ontbreken de Kerstman, de warme chocolademelk en de glühwein niet en zal kerstmuziek dit festiviteit in passende sferen omlijsten. Zo treden er op zaterdag de Lofstem en AC Brass (Adest Musica) op. Liefhebbers kunnen met de Kerstman op de foto en dansen op kerstmuziek.

Ontsteken van de kerstboom

Tot slot worden op beide dagen aan het einde van de middag de lichtjes van de kerstboom op een spectaculaire manier ontstoken door lichtfeeën. Op vrijdag vindt dit plaats om 17.00 uur in bijzijn van de burgemeester. Zaterdag zal dit iets eerder gebeuren.

Reacties

Cookieinstellingen