Hoop bekijks voor nieuwe Plus van Dijk

Na dertien dagen dicht te zijn geweest, heropenden dinsdag op feestelijke wijzen de deuren van de compleet vernieuwde Plus van Dijk supermarkt aan de Herenstraat in Voorhout.

Bekijk alle foto’s door op ‘Fotoserie’ hierboven te klikken. 

Het was een erg intensieve en spannende tijd, zo voor en tijdens de verbouwing van de supermarkt en in gedachten leefde de eigenaar Joop van Dijk al weken van te voren in zijn nieuwe winkel. Het personeel was natuurlijk ook al eerder op de hoogte, maar kreeg daarbij de strenge instructies dit als top geheim zolang nog voor zichzelf te houden.

Complete verbouwing

Twee weken geleden was het dan eindelijk zo ver, de verbouwing kon beginnen. Binnen 1,5 uur waren alle artikelen uit de winkel en 24 uur later stonden praktisch alleen de muren nog overeind. Ruim honderd verschillende werklui zijn dag in dag uit bezig geweest om alles weer vanaf de grond af aan op te bouwen volgens de nieuwste ‘Plus briljant’ formule. Vervolgens hebben de werknemers samen hun beste beentje voor gezet om alles op tijd weer in te richten en de winkel spik en span te krijgen voor de opening.

plus-9

Feestelijke opening

Dinsdag om 17.00 uur ging de winkel alvast open voor zo’n 150 genodigden, die daarmee de primeur hadden om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen. Vol trots vertelde Joop van Dijk over het resultaat en over wat er allemaal bij kwam kijken om dit briljante resultaat neer te zetten. De twee kinderen van Joop en Suzanne kregen de eer om de officiële handeling te verrichten en het lintje door te knippen, zodat de inmiddels lange rij van nieuwsgierige klanten naar binnen konden komen.

plus-4

Namens het personeel werd ook nog even een woordje gezegd. Aangezien het gezin de afgelopen periode weinig tijd had gehad met elkaar, kregen zij van het personeel een prachtig cadeau aangeboden; vier dagen naar Disneyland Parijs, inclusief hotelovernachting en een zakcentje.

Plus van Dijk

In de nieuwe winkel is het mooi, overzichtelijk en fris ingericht. De versafdeling is flink uitgebreid en producten worden nu vers voor het oog van het publiek bereid. Daarnaast is ook het zelfscan systeem nieuw in de winkel, waarmee klanten eenvoudig zelf hun producten kunnen scannen. Ook de winkeltijden op zondag zijn ruimer, voortaan van 10.00 tot 20.00 uur. Het lokale aspect van de winkel is nog verder versterkt, zoals de samenwerking door de verkoop van de kaas uit Anna’s hoeve.

plus-5-1

Die dinsdagavond bezochten zo’n duizend mensen de winkel al om op feestelijke wijze de boodschappen te doen. Vandaag en aanstaande zaterdag is het ook nog feest in de winkel. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er zwarte Pieten in de winkel, kunnen de kinderen grabbelen, suikerspinnen eten en spelen op het springkussen.

Reacties