Voorhout krijgt vernieuwde PLUS van Dijk

Foto: Plus van Dijk

Supermarkt Plus van Dijk in Voorhout gaat verbouwen. De winkel aan de Herenstraat wordt compleet vernieuwd en aangepast aan de laatste formule en de uitgangspunten van ‘Plus Briljant’.

Plus van Dijk

Met deze formule maakt Plus het doen van de dagelijkse boodschappen voor haar klanten makkelijker, door een overzichtelijke winkelindeling en een logische en zichtbare presentatie van het assortiment. Ook wordt het assortiment uitgebreid met vooral vers- en ambachtelijke producten.

Sluiting

De winkel sluit vanwege de verbouwing vanaf woensdag 16 november voor dertien dagen haar deuren. Op dinsdag 29 november om 18.00 uur wordt de supermarkt heropend en kunnen de klanten het resultaat bekijken.

facebookheader_fotos-briljant_september-2016

Meer service, meer vers

Op het gebied van service gaat PLUS duidelijk een stap verder. Producten worden voor het oog van de klant vers bereid; de bakker bakt vers brood af en de vleeswaren en vlees worden op ambachtelijke wijze van het stuk gesneden.

Plus-ondernemers Joop en Suzanne van Dijk: “We gaan compleet voor duurzaamheid en versbeleving, maar het voor de klant vertrouwde ‘Voorhoutse buurtsupergevoel’ en onze klantvriendelijke service blijven we daarbij absoluut behouden.

Leuk om alvast te weten; klanten krijgen de mogelijkheid om hun boodschappen zelf te scannen en al tijdens het winkelen in te pakken. Een registratie of klantenpas is hiervoor niet nodig. Daarnaast wordt het schap met biologische en Fairtrade producten uitgebreid van één meter naar maar liefst vijf meter.

“Kortom, onze winkel is straks weer klaar voor de toekomst. Maar eerst gaan we rigoureus verbouwen. Alleen de muren blijven overeind staan”, zeggen beide ondernemers gekscherend.

Vandaag is er nog een grote verbouwingsuitverkoop en worden alle diepvries- en versproducten (m.u.v. brood) verkocht met 25% korting. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de Facebookpagina van Plus van Dijk.

Reacties