Onderzoek onder inwoners naar vervoersmogelijkheden

Foto: pixabay

Inwoners van Teylingen kunnen aankomende week hun ervaringen met (aangepast) vervoer telefonisch doorgeven aan Welzijn Teylingen of de gemeente Teylingen.

Op 14, 15 en 17 november kan men tussen 13.30 en 16.30 uur bellen naar het nummer 0252745093. Een telefoonpanel met medewerkers van de gemeente of van Welzijn Teylingen zit deze week klaar om bellers te woord te staan. Zo kan men in gesprek komen met wethouder Arno Van Kempen, een raadslid of een medewerker.

Er zijn binnen Teylingen verschillende mogelijkheden voor mensen die niet over eigen vervoer beschikken, niet zelf kunnen rijden of daar begeleiding bij nodig hebben. Bijvoorbeeld via de Regiotaxi of met hulp van vrijwilligers van Welzijn Teylingen. De gemeente en Welzijn Teylingen willen graag weten:

  • Of het aanbod aan vervoersmogelijkheden past bij de behoefte van inwoners van boven de 18 jaar.
  • Of de diverse mogelijkheden bekend zijn.
  • Wat voor ervaring inwoners hebben met de vervoersmogelijkheden.

Meldweek vervoer

In de Meldweek vervoer (14 t/m 17 november) kunt men alle meningen en ervaringen doorgeven. Natuurlijk kan men in deze week ook informatie krijgen over de vervoersmogelijkheden en -regelingen in Teylingen. Let op: de Meldweek Vervoer gaat over de vervoersmogelijkheden voor volwassenen, niet over het leerlingenvervoer.
Wie liever via internet zijn ervaringen meldt, kan een vragenlijst invullen. Klik op www.welzijnteylingen.nl, via een button op de homepage komt men bij het vragen formulier komen.

Resultaten

De resultaten en gedeelde ervaringen van de meldweek worden door de gemeente en Welzijn Teylingen gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften onder inwoners.

Informatie over vervoersmogelijkheden

Meer informatie over de vervoersmogelijkheden in Teylingen is te vinden op de website van de gemeente (www.teylingen.nl; Werk, inkomen en zorg) of op de Website van Welzijn Teylingen (www.welzijnteylingen.nl; Diensten: vervoer en begeleiding).

Reacties

Cookieinstellingen