Getuigen gezocht straatroof Voorhout

Foto: pixabay

Op zaterdag 29 oktober heeft rond 23:30 uur in de omgeving van Sportlaan in Voorhout een straatroof plaatsgevonden, de politie is daarom opzoek naar getuigen.

Het slachtoffer is door de daders op het pad dat loopt vanaf het sportcomplex langs het volkstuinencomplex Elsgeest overmeesterd en daarbij beroofd van zijn jas en telefoon. Het slachtoffer is hierbij ook door een van de daders mishandeld.

Signalement

dader 1 is een man, licht getint, normaal postuur, 1,75 – 1,80 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas van het merk Nort Face en een zwarte trainingsbroek met witte sportschoenen.

dader 2 is ook een man, licht getint met zwart kort opgeschoren haar aan de zijkant, slank postuur, 1,60 – 1,70 meter lang. Ongeveer 20 jaar oud en gekleed in zwarte jas tot over de heup en blauwe spijkerbroek.

Getuigen?

Heeft iemand rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Cookieinstellingen