Repair Café Teylingen in ‘De JoJo’

Foto: Lisa de Blok

Het heeft enige tijd geduurd om het pand, waar voorheen de Hoogvliet was gevestigd, weer helemaal op te knappen, maar zaterdag 29 oktober is het dan eindelijk zo ver; dan is er weer een bijeenkomst van Repair Café Teylingen en kan iedereen een kijkje komen nemen.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand te voorzien van verlichting, elektra en water plus een flinke opknapbeurt voor de sfeer. Het is nog niet helemaal af, maar tussen 13:00 en 16:00 uur is iedereen weer van harte welkom met of zonder kapotte spullen.

De JoJo

De JoJo wordt een ontmoetingscentrum met onder andere verschillende soorten werkplaatsen en daarnaast een weggeefwinkel. Aanstaande zaterdag zal naast het Repair Café ook de weggeefwinkel voor het eerst worden geopend. Hier kan men leuk shoppen voor nop of om spullen komen brengen waar je vanaf wil.

basis

De komende tijd worden er verschillende workshops door Repair Café Teylingen georganiseerd. Daarnaast is er ruimte voor culturele en creatieve expressie en worden er leuke zelfgemaakte producten verkocht. Het is de bedoeling dat het een bruisende en laagdrempelige inloop wordt, waar van alles mogelijk is.

Inmiddels is er al een functionerende houtwerkplaats van Rivierduinen en beginnen ook de andere werkplaatsen en ateliers vorm te krijgen. Er moet nog wel een hoop gebeuren, maar de vrijwilligers die er nu actief zijn steken graag de handen uit de mouwen om er iets moois van te maken.

Kom ook!

Benieuwd geworden naar deze nieuwe plek? Kom dan ook zaterdag een kijkje nemen tussen 13.00 en 16.00 uur in De JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de activiteiten door de Facebookpagina van de JoJo te liken!

Cookieinstellingen