Ter Leede JO9-1 voortaan goed gekleed

Foto: PR Ter Leede

Ondanks een grote nederlaag tegen de koploper en rivaal Foreholte in de beker wist Ter Leede JO9-1 klasse behoud veilig te stellen. Het team zal na de herfstvakantie uitkomen in de 1ste klasse.

Om toch met een goed gevoel te starten in deze competitie werden de spelers verrast op een heus Ter Leede kledingpakket. Het pakket bestond naast een fantastisch trainingspak in clubkleuren ook uit een regenjas. Deze is natuurlijk onontbeerlijk tijdens de naderende herfstperiode. Ook de coaches zijn nu beter gekleed en duidelijk herkenbaar op het trainingsveld in hun nieuwe waterdichte jacks.

terleedejo9p2

De trainingskleding was beschikbaar gesteld door Company2wear en A44 taxateurs. Eigenaren Caspar en Monique zijn zeer betrokken bij de sportieve prestaties van het onder 9 selectieteam van Ter Leede. Spelers en coaches willen de sponsors dan ook hartelijk bedanken en beloven de kleren met trots te dragen tijdens de trainingen. De kinderen zaten natuurlijk eerst trots met hun Ter Leede outfit in de schoolbanken van groep 5.

Reacties

Cookieinstellingen