Avontuurlijk Kunstlab in Molen van Speelman

Foto: Molenmeisjes

Op zaterdag 24 september beleefde men een creatief avontuur in de Molen van Speelman tijdens Burendag. Het was een succesvolle middag en bleek duidelijk voor herhaling vatbaar.

Het was zo’n mooie zonnige, creatieve dag en verschillende buren en kinderen hebben hieraan veel plezier beleefd. Deze belevenis krijgt dan ook een vervolg onder de naam Molenmeisjes & Het Kunstlab. Voor creatieve en avontuurlijke kinderen (groot & klein) die op onderzoek durven te gaan in de wondere wereld van Kunst.

Tijdens burendag zijn er ideeën ontstaan over wat interessant is voor de buurt. Daarom wordt er een ruimte opgezet waar avonturiers en onderzoekers, jong en oud, welkom zijn en waar ze kunnen kijken naar de veranderende wereld om ons heen, door middel van een Club Kunstlab en Open Lab.

Vanwege het plezier van het opzetten van laagdrempelige creatieve workshops, gaan ze onder de naam Molenmeisjes & Het Kunstlab inspirerende avonturen en onderzoeken beleven. Er is veel aandacht voor iedereen die op een nieuwe wijze naar kunst wil kijken en hiermee wil experimenteren. Daarnaast worden er ook echte kunstenaars uitgenodigd.

In de herfstvakantie is het kunstlab geopend op zaterdag 22 oktober voor een Open Lab en de week erop starten ze met Club Kunstlab (6-12 jaar) iedere vrijdagmiddag. Verder start er ook een Haak Lab elke laatste donderdagavond van de maand.

Voor meer informatie of aanmelding kijk op FB Molenmeisjes&Het Kunstlab, mail naar [email protected] of bel 0651031549. Vol=vol, want er is beperkt plek

Cookieinstellingen