Hard Magni trapt jubileum Ex-Voto af

Zaterdag werd in de Ex-Voto in Voorhout weer een geslaagde editie van Hard Magni gevierd, met natuurlijk de vertrouwde keihard beukende bassen en de vrolijk stampende jongeren.

Ex-Voto jubileummaand

De hele maand oktober staat jongerencentrum Ex-Voto in het teken van het 30 jarige jubileum. Met de crowdfundactie wisten ze genoeg geld binnen te halen om er een spetterende feestmaand van te maken, met als aftrap het alom bekende en hardste feest van de Bollenstreek Hard Magni.

hardmagni-oktober-20Hard Magni

Heel bass-beminnend Bollenstreek was uitgelopen om dit feest van Skullz Productions bij te wonen. In twee goed gevulde zalen, een grote en een kleine, werden de meest monsterlijke beats gedraaid en konden de bezoekers even helemaal lekker los gaan. Al met al was het een geslaagde avond.

exvoto-oktoberDe komende maand staan er nog meer jubileumactiviteiten en feesten op het programma van de Ex-Voto. Onder andere cabaret, Club Underground en andere feesten uit ver vervlogen tijden, die speciaal voor het jubileum nog eens herbeleefd worden. Kijk voor meer info over de feestmaand op de Facebookpagina van Ex-Voto.

Bekijk alle foto’s door op ‘fotoserie’ in de afbeelding bovenaan te klikken.

 

 

 

Reacties