Twee inbraken afgelopen weekend

Foto: pixabay

Het afgelopen weekend zijn er weer inbrekers actief geweest in onze gemeente. Vrijdagnacht kwam de politie in actie in Warmond, in de nacht van zondag was het raak in Sassenheim en zaterdagavond werd uitgerukt voor een loos alarm.

Heterdaad

In de nacht van vrijdag 9 september rond 06.20 uur werden drie mannen uit Den Haag door de politie op heterdaad aangehouden. Zij waren op dat moment aan het inbreken in een restaurant aan de Dorpsstraat in Warmond. De mannen zijn ingesloten en er volgt verder onderzoek.

Voortvluchtig

Bewoners aan de Menneweg werden in de nacht van zondag 11 september rond 02.30 uur wakker van gestommel. Toen zij poolshoogte gingen nemen, bleek dat er was ingebroken. De dader was op dat moment al gevlucht, maar er was wel een bovenlicht losgeschroefd.

Loos alarm

Bij het voormalige Hoogvliet pand in Sassenheim werd zaterdagavond rond 22.30 uur iemand binnen gezien met een zaklamp. Een buurtbewoner belde 112, waarop de politie direct met meerdere wagens ter plaatse kwam en het pand omsingelde. De verdachte kwam op bevel naar buiten toe, het bleek echter om een hard werkende vrijwilliger van Repair Café Teylingen te gaan.

Cookieinstellingen