Workshop bestuurlijke vaardigheden

Foto: pixabay

Maandag 19 september 2016 organiseert Welzijn Teylingen een workshop bestuurlijke vaardigheden. Een workshop die inzicht geeft in bevoegdheden en verantwoordelijkheden van een bestuur van een vrijwilligersorganisatie.

Tijdens de workshop komen onderwerpen aan de orde als bestuursaansprakelijkheid en wat hoor je als bestuurslid niet te doen. Er wordt gekeken naar de praktijk, naar dilemma’s en oplossingen. De workshop is bedoeld voor huidige bestuurders of vrijwilligers die belangstelling hebben voor een bestuursfunctie. Vrijwilligers die zich afvragen wat een bestuursfunctie inhoudt en die willen weten wat een bestuur bijdraagt aan een organisatie, zijn ook van harte welkom.

De workshop Bestuurlijke Vaardigheden vindt plaats op maandag 19 september in de Buurtkamer van Welzijn Teylingen in SassemBourg, Jan van Brabantweg 59 te Sassenheim. Tijd: 19.30 tot 22.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de workshop.

Aanmelden

Voor deelname aan de Workshop wordt men verzocht zich aan te melden via de agenda op de website van Welzijn Teylingen, www.welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252 231805. Er kunnen maximaal 15 personen aan de workshop deelnemen.

Reacties

Cookieinstellingen