Opbrengst Harbour Concert naar Stichting de Zevensprong

Foto: Lisa de Blok

Dinsdagavond overhandigde de Rotaryclub Sassenheim de opbrengst van het Harbour Concert aan Stichting de Zevensprong. Nog niet veel mensen kennen deze stichting, die zich al sinds 1971 inzet voor verstandelijk en/of meervoudig gehandicapten.

Stichting de Zevensprong

De stichting houdt zich bezig met het organiseren van creatieve, sportieve en sociale activiteiten in de Bollenstreek, zoals sport- en recreatie activiteiten als paardrijden en muziek maken met de Bollenband. De deelnemers variƫren van 5 jaar tot 55+ en wonen thuis, in een appartement of in een instelling. De activiteiten vinden plaats in hun eigen clubgebouw aan de Rusthofflaan 27a in Sassenheim, maar ook bij andere vrijetijdsorganisaties.

Door meer dan honderd vrijwilligers worden er, naast de wekelijkse activiteiten, ook jaarlijks grote activiteiten georganiseerd. Dankzij de vrijwilligers, de bijdragen van de deelnemers en vele giften van particulieren, verenigingen, bedrijfsleven en gemeenten, kunnen deze activiteiten worden georganiseerd.

Wij zijn bijzonder blij met deze gift, ook namens de mensen.” (Epco Boerema, voorzitter Stichting de Zevensprong)

Rotaryclub Sassenheim

Tijdens de overhandiging van de opbrengst van het Harbour Concert liet voorzitter Marco Beijersbergen weten dat het niet alleen om deze gift gaat. De Rotaryclub Sassenheim reikt de Zevensprong de hand en wil kijken op wat voor manieren zij hen nog meer kunnen ondersteunen.

Kijk voor meer informatie over Stichting de Zevensprong op de website.

Reacties

Cookieinstellingen