Leer over de herkomst van eten bij Plus van Dijk

Foto: pixabay

Melk op? Even in de supermarkt kopen. De jonge generatie weet vaak niet meer waar hun eten vandaan komt. Daarom is PLUS van Dijk zondag 4 september met een nieuwe PLUSBRiCKS spaarcampagne gestart waarbij kinderen hun eigen boerenbedrijf kunnen sparen. Zo leren ze van alles over de herkomst van hun eten.

Spelenderwijs ontdekken

Er is een hoop te vertellen over waar dat eten precies vandaan komt. Het ene verhaal is nog interessanter dan het andere. Daarom sparen onze klanten bij hun boodschappen voor bouwstenen waarmee kinderen zelf een boerenbedrijf kunnen bouwen”(Joop van Dijk, eigenaar Plus van Dijk)

Stukje voor stukje sparen zij hem bij elkaar: kippen, koeien, kaas, verschillende groenten, fruit en natuurlijk de boer en boerin. In elk zakje zit naast één van de dertig spaaritems ook een kenniskaartje met bouwinstructie en boerenslimme weetjes.plus

Ontdekkingstocht in de winkel

Niet alleen thuis, maar ook in de winkel kunnen kinderen van alles over hun eten leren. Dit doen ze door middel van de PLUSBRiCKS ontdekkingstocht. In de winkel zijn verschillende geluidskaartjes met vragen te vinden. Als kinderen de vraag goed beantwoorden, krijgen ze een letter. Deze letters vormen de oplossing van de ontdekkingstocht. Door dit antwoord te delen op plus.nl, maken kinderen kans op een dag naar de speelboerderij met vijf vriendjes.

Sparen

Het PLUSBRiCKS boerenbedrijf is een vervolg op de succesvolle spaarcampagne in 2015, waarbij klanten hun eigen PLUSBRiCKS supermarkt bij elkaar konden sparen. Vanaf zondag 4 september ontvangen klanten bij aankoop van 15 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een zakje met spaaritem en een kenniskaartje. Daarnaast kunnen klanten sparen voor vier verschillende limited editions; een tractor, een melkwagen, een truck en een groeikas.

Reacties