Kom langs op de Nacht van Sassenheim

Foto: Lisa de Blok

Jaarlijks op de laatste vrijdag van augustus wordt de Nacht van Sassenheim georganiseerd. Dit jaar vindt het festijn plaats op 26 augustus.

De ‘Nacht van Sassenheim’ start om 14.00 uur met de braderie, waarna gedurende de dag diverse activiteiten aan het programma worden toegevoegd. Rond middernacht wordt de dag afgesloten op het horecaplein.

13921027_1339814392714425_2325048310791377741_nNacht van Sassenheim

Ook dit jaar heeft de activiteitencommissie van Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Kern Sassenheim er weer alles aan gedaan om er een aantrekkelijke dag van te maken.

Activiteiten

Zo kunnen de kinderen zich uitleven in de kids area op de Hortuslaan en Kerkplein. Voetballiefhebbers kunnen meedoen met het Playstation FIFA voetbaltoernooi. Op het Voorhavenkwartier treden Pam MacBeth, De Feesttoeters en Pretnoten op. Tevens zal een ballonnenman op stelten en een banjoman al zingend en spelend op zijn banjo over de braderie lopen.

Muziek

Naast de kraamactiviteiten door het gehele winkelcentrum  (Hoofdstraat, Kerklaan, J.P. Gouvenuerlaan en Voorhavenkwarier) is er ook een groot podium op het horecaplein (Oude Haven). Coverband What-Els en DJs4U uit Sassenheim treden daar op. Kortom, het belooft als vanouds weer een gezellige dag te worden voor jong en oud.

Plekken vrij

Voor (sport)verenigingen, hobbyisten of leuke producten maakt de organisatie graag nog ruimte vrij. Indien men geïnteresseerd is, kan er een e-mail worden gestuurd naar [email protected] Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van de TOV Sassenheim.

 

Reacties