Oldtimerfestival in Sassenheim

Foto: PR Park Rusthoff

Op zondag 21 augustus is het zover; de evenementencommissie van de Stichting Beheer Park Rusthoff organiseert dan samen met een aantal oldtimer-eigenaren en –enthousiastelingen en de TOV Sassenheim opnieuw een oldtimerfestival in en rond Park Rusthoff in Sassenheim.

Vorig jaar bleek het oldtimerfestival een groot succes. Nu maar duimen voor mooi weer! Van 12 tot 16 uur bent u met het hele gezin welkom, er zullen op die dag vele oldtimers te bewonderen zijn.

Wat te denken van de allereerste takelwagen van de firma Verschoor, een zeer oude brandweerwagen uit Noordwijkerhout, een unieke verzameling Italiaanse bromfietsen, een complete collectie Studebakers en vele andere bijzondere automobielen, motoren en andere voertuigen uit lang vervlogen tijden.

Naast al dit moois is er een Food Plaza, terwijl de sfeer wordt verhoogd door een geweldige Rock ’n Roll band. Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens en diverse andere attracties. Kortom een festijn voor het hele gezin. In het centrum van Sassenheim zullen diverse winkels en horecagelegenheden geopend zijn.

Vanuit het Voorhavenkwartier en de J.P. Gouverneurlaan start om 13.00 uur een rit voor oldtimers door de regio, na de rit worden deze voertuigen opgesteld in de Hoofdstraat en het Voorhavenkwartier, waar ze bewonderd kunnen worden.

Wilt u meedoen aan dit evenement? Kijk op www.parkrusthoff.nl.

Cookieinstellingen