Zwem mee tijdens de Zwem4daagse

Foto: pixabay

Bij Zwembad Wasbeek klinkt op dinsdag 16 augustus weer het startschot voor de jaarlijkse Zwem4daagse. Tot en met 19 augustus kan er iedere avond van 17.00 tot 20.00 uur gezwommen worden, waarbij het de bedoeling is binnen een half uur tijd zoveel mogelijk baantjes te trekken.

Zwem4daagse

Tijdens deze dagen zijn er professionele begeleiders aanwezig, die je kunnen helpen bij het verbeteren van je zwemtechnieken. Er zijn aparte banen voor de snelle zwemmers en voor de wat minder snelle zwemmers. Na het banenzwemmen kan men gebruik maken van het recreatiebad.

Aan het einde van de week worden de jonge zwemmers beloond met een officiële Zwem4daagse medaille en een bioscoopbon voor de film Finding Dory. Een van de dagen gemist? Op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur is er een inhaaldag.

Het zwemfestijn wordt op vrijdag vanaf 17.30 uur feestelijk afgesloten met muziek en een BBQ. Hiervoor kan men zich apart aanmelden. Inschrijven kan bij de receptie van het zwembad of online via de website www.zwem4daagse.nl. Meedoen kost € 11,- p.p. voor vier dagen zwemmen, voor de BBQ betaalt men € 12,50 voor volwassenen en € 6,50 voor een kindermenu.

 

Cookieinstellingen