Willeke Alberti zingt in Mariënhaven

Foto: Marente

Vorige week zong Willeke Alberti in Mariënhaven in Warmond de sterren van de hemel. De bewoners genoten ontzettend van haar optreden.

Eerder dit jaar trad Willeke Alberti al op in Van Wijckerslooth in Oegstgeest ter ere van een verjaardag van een bewoner. Dit optreden is een geweldig succes gebleken. Marente was ontroerd door de reacties van de bewoners en wilde meer bewoners van haar optredens laten genieten. Vorige week zong Willeke Alberti daarom in Mariënhaven.

WA1Een onvergetelijke middag

Bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers genoten volop. Met de gouwe ouwen werd enthousiast meegezongen en geklapt. Uit de zaal klonken alleen maar positieve geluiden.

Het was een fantastische middag. Veel bewoners en bezoekers van Mariënhaven, Mariëngaerde, Huis op de Waard en Bolero hebben genoten van dit optreden waar ook heel persoonlijke liederen van Willeke Alberti ten gehore werden gebracht. Mijn complimenten naar alle medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers die deze middag onvergetelijk hebben gemaakt!”, vertelt Angelique Werba, teamleider Welzijn.

Ook Anita Bokslag, teammanager Mariënhaven, reageert enthousiast op het optreden van Willeke Alberti: “Het was echt een feestje! Wat een leuk mens, die Willeke.” Na afloop verlieten de bewoners met een grote glimlach de zaal. Het optreden was wederom een daverend succes.

Cookieinstellingen