Getuigen gezocht verkeersongeval Sassenheim

Foto: Google Maps

Zondagavond heeft net na 23.00 uur aan de Verlengde Vinkenweg ter hoogte van de oprit van de A44 in Sassenheim een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een is een scooterrijdster zwaar gewond geraakt.

Een bestuurder van een auto reed over de Verlengde Vinkenweg in de richting van de A44. Bij de oprit klapte de auto frontaal op de scooter, die vervolgens de op de snelweg belandde. De scooterrijdster werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet nu onderzoek naar het verkeersongeval. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze verkeersongeval met letsel.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie (09008844). Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Reacties

Cookieinstellingen