Boekpresentatie ‘Glamour en glory van een stewardess@work’

Foto: pixabay

Op dinsdag 5 juli is de boekpresentatie van het nieuwe boek van de Teylingse auteur Geeri Bakker; ‘Glamour en glory van een stewardess@work’.

Het evenement zal plaatsvinden bij boekhandel Wagner te Sassenheim. Het belooft een mooi feestje te worden. Uiteraard zal  Bakker ook anekdotes delen aan het publiek en haar boeken signeren.

boekAuteur Geeri Bakker neemt je mee in de wondere wereld van het vliegend bestaan. Vol glamour en glory (heerlijke hotels, coole crewborrels, top shoppen) maar ook soms van gesleep en gedoe (bomvolle beautycases, brakke nachten, irritante reizigers). Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol glamour en glory van een stewardess@work.

Boekpresentatie

Komende weken barst het vakantiegeweld weer los. Schiphol verwacht in de maanden juli en augustus 10,6 miljoen reizigers. Om goed voorbereid te zijn op de vakantie bieden Boekhandel Wagner en auteur Geeri Bakker een uniek concept aan: vier stewards en stewardessen waar u alles aan kunt vragen. Niet alleen voor tips, maar ook over hun prachtige werk en hun leven vol glamour en glory.

Vanaf 15.30 staat er een drankje en hapje klaar. Om de feestvreugde te verhogen wordt om 16.00 het boek gelanceerd te midden van unieke stukken uit de grootste collectie luchtvaartuniformen ter wereld van Cliff Muskiet. Om alvast in de sfeer te komen hangen vanaf 24 juni a.s. er in de winkel acht foto’s uit de prive collectie van de auteur. Op 5 juli wordt uit de goede antwoorden de winnaar getrokken die hiermee een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek wint. Aanmelden voor deze unieke boekpresentatie kan via www.boekhandelwagner.nl/activiteiten. De toegang voor dit evenement is gratis.

S@WfotopersOver de auteur

Geeri Bakker werd van verpleegkundige stewardess. Een beroep dat haar past als een op maat gemaakte jas. Naast haar werk als assistent purser schrijft ze columns en is ze auteur van diverse boeken. Volg deze stewardess op Facebook stewardessatwork.

 

Cookieinstellingen