EE Care bestaat 15 jaar

Foto: Wendy Kops

EE Care, energie intermediair voor zowel bedrijven als particulieren in de Duin- en Bollenstreek, heeft deze maand een nieuwe mijlpaal bereikt en viert haar 15 jarig bestaansjubileum.

Vanwege het bereiken van dit memorabele ijkpunt nodigde het bedrijf afgelopen dinsdag al haar collega’s en hun klantrelaties uit voor een informele setting op landgoed Tespelduyn om stil te staan bij de innovatieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Vanaf 2001 was het bedrijf gevestigd op de Wattstraat in Sassenheim. In 2010 is het bedrijf verhuisd naar de Jacoba van Beierenweg te Voorhout. Op dit moment telt de onderneming 14 medewerkers, 3000 klantaansluitingen en werkt het bedrijf samen met tientallen specialisten op het gebied van energie en duurzaamheid.

EE care 21 juni 2016 (29)

De afgelopen jaren zat het bedrijf beslist niet stil en bleef volop in ontwikkeling. Zo verleende EE Care zijn medewerking aan de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek en was het bedrijf de eerste deelnemer op de website van Teylingen Millenniumgemeente.

In 2015 en 2016 is EE Care betrokken geweest bij de realisering van zonne-energie bij de maatschappelijke voorzieningen van STIWA. Momenteel is het bedrijf actief bij de realisatie van het duurzaam opwekken van zonne-energie bij Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL) en zorginstelling Marente.

Jubileumreceptie

Tijdens het welkomstwoord dankte directeur Koos Burgmeijer alle medewerkers van EE Care en in het bijzonder zijn cliënten.

Het is evident om samen te werken met diverse partners, waaronder gemeente Teylingen, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Verduurzamen is een belangrijk item bij onze relaties en EE Care levert hierin haar bijdrage”, aldus Burgmeijer.

Wij beschikken over mooie voorbeelden waar zowel de gemeente Teylingen, het bedrijfsleven als diverse leveranciers met elkaar op dit vlak efficiënt hebben samengewerkt. Wethouder Arno van Kempen, die namens de gemeente Teylingen het jubilerende bedrijf persoonlijk feliciteerde, bevestigde de visie van Burgmeijer en gaf in zijn betoog aan op welke manieren de gemeente Teylingen in dit proces van verduurzamen kan faciliteren.

Onder het genot van een hapje en drankje maakten de genodigden kennis met Ecotap Noordwijk, Fietsenwarenhuis.nl, Lumenlight en Sercom, relaties van EE Care die tijdens de setting hun duurzame en innovatieve producten presenteerden. EE Care kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest en blikt duurzaam en vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Reacties