TOP Schoolkorfbaltoernooi

Foto: PR

Na drie weken van trainingen door trainers van TOP doen zaterdag 11 juni 360 kinderen in 39 teams mee aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij korfbalvereniging TOP.

Alle kinderen van groep drie tot en met groep acht van basisscholen uit Sassenheim doen mee, maar ook basisschool De Regenboog uit Voorhout en De Rembrandt uit Lisse. Het toernooi bestaat uit een ochtendprogramma van 8.30 – 12.30 uur voor de jongste spelers en een middagprogramma van 13.00 – 17.00 uur voor de oudere kinderen.

De prijsuitreiking van het ochtendprogramma zal plaatsvinden om 12.45 uur. Om 17.15 uur wordt bekend gemaakt wie de de wisselbeker voor de beste school van dit jaar heeft gewonnen.

Tijdens het schoolkorfbaltoernooi zijn er veel jonge kinderen die langs de lijn staan om hun oudere schoolgenootjes, broertjes of zusjes aan te moedigen. Voor die kinderen tussen de 4 en 6 jaar zal om 10.00 uur een ‘echte’ training worden georganiseerd, waarin op speelse wijze kennis wordt gemaakt met de korfbalsport. Kom vooral kijken en doe mee!

TOP ontvangt graag alle spelers en hun ouders, familieleden en supporters op 11 juni op het TOP complex aan de Sportdreef in Sassenheim, achter het Rijnlands Lyceum, naast sporthal De Korf. Voor meer informatie en de schoolkorfbalkrantjes zie www.kvtop.nl.

Cookieinstellingen