Basisschool Het Bolwerk groeit hard

Foto: pixabay

Stichting OBODB heeft bij de gemeente een verzoek tot uitbreiding ingediend voor basisschool Het Bolwerk te Sassenheim. Gezien de leerlingenprognose heeft Het Bolwerk recht op tijdelijke uitbreiding van 2 lokalen.

De gemeente is verantwoordelijk om passende huisvesting aan te bieden. Een aantal mogelijke opties tot uitbreiding zijn onderzocht en de locatie aan de Diligence is het meest geschikt bevonden.

Wanneer?

Stichting OBODB zal voor de zomervakantie een paar lokalen in de leegstaande school aan de Diligence opknappen voor het onderwijs. Na de zomer starten zij met het geven van lessen aan de Diligence.

Niet eerder voorzien

De locatie was voorheen van de Rank (Diligence), de Rank heeft besloten terug te gaan naar 1 locatie vandaar dat deze locatie nu beschikbaar is voor Het Bolwerk. Het aantal leerlingen bij Het Bolwerk is flink gestegen en past niet meer volledig in de school aan de Menneweg. Het leegstaande schoolgebouw aan de Diligence is de meest geschikte locatie voor uitbreiding van Het Bolwerk.

Meer informatie

Heeft vragen over de uitbreiding van Het Bolwerk? Neemt u dan gerust contact op met de gemeente Teylingen via het telefoonnummer 14 0252 of met stichting OBODB via telefoonnummer 071 – 8200040.

 

Cookieinstellingen