Wijn op het Plein viel goed in de smaak

Foto: Lisa de Blok

De eerste editie van Wijn op het Plein in Sassenheim viel meteen goed in de smaak. Maar liefst 500 bezoekers kwamen op dit gloednieuwe evenement af.

Een groot succes. Dit evenement keert zeker terug voor een tweede editie”, laat Adrie Spies van Noordman Wijnimport namens de organisatie weten.

Het plein achter Brasserie Hemels stond afgelopen zondag volledig in het teken van wijn en lekkere hapjes. Het plein was omgebouwd tot één grote, gezellige, sfeervolle, Franse locatie met wijn- en spijskraampjes en diverse terrasjes.

wijn op het plein - - 3De bezoekers konden genieten van ruim vijftig verschillende wijnen uit verschillende landen. Ook de verschillende hapjes die werden gepresenteerd, hadden gretige aftrek.

Het was gezellig druk, Iedereen bleef lang hangen en de terrassen waren goed gevuld”, aldus mede organisatoren Ilona en John van de Wijngaard van Brasserie Hemels.

wijn op het plein - - 4De Straatmuzikanten ‘The Happy Hours’ ontpopten zich als publiekslieveling. Zij speelden uiteenlopende covers uit de geschiedenis van de pop, rock, blues, country en chansons met een gezonde voorkeur voor drankgerelateerde levensliederen.

Ook het Anna Seriese Quartet pakten het publiek volledig in met hun warme jazz sound. Tot slot was er ook gedacht aan de wijnliefhebber in spé. Hiervoor was een speciale kinderhoek met een mini springkussen en kon er worden geknutseld met wijnkurken.

Zowel de bezoekers, als de organisatie waren erg te spreken over dit nieuwe evenement. Er hing een fijne gemoedelijke sfeer en je zag duidelijk dat er werd genoten. Termen als ‘gezellig’, ‘relaxt’ en ‘volgend jaar zijn wij er zeker weer bij’ kwamen vaak voorbij. wijn op het plein - - 2

Het was een mooie eerste editie. We kijken met zijn vieren terug op een geslaagde dag. Wanneer de volgende editie is, is nog niet bekend. Maar één ding is zeker: die gaat er zeker komen!” (Jacqueline de Groot van Doortastend)

Reacties

Cookieinstellingen