Angry Birds-spaaractie bij PLUS van Dijk

Foto: You Tube

Iedereen heeft het weleens gedaan; met een katapult boze vogeltjes wegschieten om varkens uit te schakelen. Fictief natuurlijk, want we hebben het over de game Angry Birds.

Omdat het spel zo populair is, zijn de boze vogels verfilmd, de film gaat op 7 mei 2016 in première. En daar haakt PLUS van Dijk op in, klanten sparen vanaf 16 mei 2016 bij hun boodschappen voor de gekleurde beestjes. Het doel van de actie? Stapel ze allemaal!

De komende weken staat PLUS van Dijk in het teken van kleurrijke vogeltjes. In totaal zijn er 25 karakters te sparen, waaronder de verschillende vogels, varkens en explosieve kratten. Net zoals in het spel en in de film hebben alle vogels hun eigen kwaliteiten en zijn de karakters stapelbaar.

Daarnaast plakt PLUS Naam Angry Birds-stickers op steeds wisselende AGF-producten, om ook kinderen te stimuleren om te kiezen voor gezondere producten. De stickers kunnen ze thuis opnieuw gebruiken.

unnamedStapel ze allemaal

Klanten van PLUS van Dijk krijgen een gratis flowpack bij elke vijftien euro aan boodschappen en een extra flowpack bij een van de acht wekelijkse actieartikelen. Elk flowpack bevat één Angry Bird-karakter en één spaarzegel. Ook geeft PLUS een korte periode bij actieproducten drie grotere, speciale limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge weg.

Met tien spaarzegels en een bijbetaling van 4,99 euro zijn drie varianten Angry Bird-knuffels, Red, Chuck en Bomb, verkrijgbaar van twintig centimeter groot. Klanten schaffen een verzamelbox aan voor 1,99 euro, waar zij de karakters in kunnen opbergen.

Angry Birds – de film

De film speelt zich af op een prachtig eiland, waar blije vogels leven die niet kunnen vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: de temperamentvolle Red, de hyperactieve en snelle Chuck en de opvliegende Bomb. Wanneer er vreemde, groene varkentjes op bezoek komen, moeten deze buitenbeentjes samen uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Angry Birds – het spel

De film Angry Birds is een verfilming van het populaire Angry Birds-spel, dat inmiddels al 31 miljoen keer is gedownload in Nederland. Hierin moeten spelers met vogels en katapulten de groene varkens uitschakelen. Deze varkens bevinden zich in of achter constructies van verschillende materialen. Omdat de vogels allemaal eigen kwaliteiten hebben en dus voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn, moeten spelers hun vogels verstandig in zetten. Waarom de vogels boos zijn? De varkens hebben hun eieren gestolen.

Reacties

Cookieinstellingen