Nieuwe theaterseizoen staat voor de deur!

Foto: Lisa de Blok

Het is ieder jaar weer een spannend moment als het nieuwe programmaboekje van Theater ’t Onderdak verschijnt. Er is maandenlang door velen hard aan gewerkt, het ziet er weer prachtig uit en de oplage is uitgebreid naar maar liefst 15.000 stuks.

Vanaf begin mei hebben vele vrijwilligers de boekjes huis aan huis verspreid in Sassenheim en omgeving. Het theater stond ook met een kraampje op de zonovergoten voorjaarsdag in Park Rusthoff om publiciteit te geven aan het nieuwe theaterseizoen.

Het belooft weer een prachtig theaterseizoen te worden met cabaret, muziek, toneel en jeugdvoorstellingen. Bekende namen, maar ook nieuw talent. Toptoneel en ouderwets swingende muziekvoorstellingen. Grote producties en intiem theater. Kortom volop keuze!

Het nieuwe seizoen biedt ook weer veel voor de filmliefhebbers. Het aantal films is uitgebreid, het aanbod blijft uitsluitend, vaak bekroonde, kwaliteitsfilms, genre arthouse/feelgood. Met opnieuw de mogelijkheid een passe-partout aan te schaffen.

U kunt profiteren van de aantrekkelijke vroegboekkorting op onze theatervoorstellingen wanneer u voor vrijdag 1 juli 2016 uw bestelling doet.

Benieuwd naar het nieuwe programma?

Deze kunt u vinden op www.hetonderdak.nl. Het programma boekje kunt u ook vinden in de bibliotheek, gemeentehuis en in de hal van het theater ’t Onderdak. Ook kunt u terecht op de Facebookpagina.

Ons secretariaat is dagelijks geopend van 10.00 tot 11.00 uur, met uitzondering van de maanden juli en augustus 2016. Telefoonnummer is: 0252225874. Wij verwelkomen u graag in theater ‘t Onderdak, het volledig op vrijwilligers draaiende, en meest knusse, theater van de Bollenstreek

Cookieinstellingen