Idee voor nieuw groenbeleid?

Foto: Gemeente Teylingen

De waarde van de groene ruimte is groot. Het draagt bij aan het woonplezier van alle bewoners. De kwaliteit van het openbare groen is goed in Teylingen en dat wil de gemeente graag zo houden. Hoe, daarover horen ze graag uw mening.

Nieuw beleidsplan

Teylingen werkt aan een nieuw Groenbeleidsplan 2016-2020. In dit plan staat beschreven hoe ze het openbare groen de komende jaren gaan beheren. De gemeente gaat in ieder geval duurzamer werken bij het beheren van het openbare groen;

  • duurzamer beheren,
  • duurzamer inkopen,
  • met meer aandacht voor de natuur.

Daarnaast krijgt participatie de komende jaren een grotere rol in het groenbeleid.

Initiatieven, meldingen, wijkmarkten

Bewoners denken al vaak mee over het groen. Dit gebeurt via meldingen, tijdens wijkmarkten en ook via initiatieven van bewoners voor het beheer van een eigen stukje groen. Dit waarderen we enorm. We gebruiken deze informatie natuurlijk om door te gaan op de ingeslagen weg, maar horen ook graag uw mening over het groenbeleid.

Geef uw mening

Wat vindt u mooi, waar heeft u last van, wat wilt u graag anders zien. Of wat kan beter uitgevoerd of beter worden gecommuniceerd. Geef uw suggesties, opmerkingen en aandachtspunten voor het openbare groen door via: [email protected]. Of kijk op de Facebookpagina en reageer daar. Met uw input kan de gemeente hun beleid nog beter afstemmen op wat er bij u leeft.

Zo houden we Teylingen duurzaam groen voor de volgende generaties.”

 

Cookieinstellingen