Officiele opening club voor hoogbegaafde kinderen

Foto: pixabay

Op zaterdag 23 april 2016 vindt de officiële opening van kinderclub Hillegom plaats in speeltuin Jeugdland. Het doel van deze kinderclub is om (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen uit de regio met elkaar in contact te brengen.

De club beschikt over een uitgebreide verzameling uitdagende spellen, er wordt geknutseld of lekker in de speeltuin geravot. Terwijl de kinderen met elkaar spelen, kunnen de ouders ervaringen uitwisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook is er een bibliotheek met relevante literatuur.

Kinderen, ouders, begeleiders en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om op 23 april een kijkje te komen nemen. Er is een informatiemarkt waar specialisten op het gebied van hoogbegaafdheid hun kennis en producten aanbieden. Met vragen rondom hoogbegaafdheid kunt u bij deze experts terecht.

De kinderen kunnen aan de gang in de knutselhoek of bij de spelletjestafel. Speciaal voor deze dag is er een speurtocht in de speeltuin uitgezet. Geïnteresseerden zijn vanaf 10 uur welkom, om half 11 zal de naam van de kinderclub op een spetterende manier worden onthuld.

De reguliere clubochtenden vinden eveneens plaats in speeltuin Jeugdland, elke even week op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur. De eerstvolgende clubochtend na de opening is zaterdag 7 mei. Inschrijven voor de activiteiten is niet nodig, de kosten bedragen 1 euro per keer. De kinderclub is aangesloten bij vereniging HINT. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen