Nachtafsluitingen N444 Voorhout

Foto: pixabay

Op de N444 bij Noordwijk en Voorhout vinden op woensdag 6 april en donderdag 7 april nachtafsluitingen plaats. Het betreft het weggedeelte tussen de Sportlaan in Voorhout en de rotonde Rijksstraatweg. Het andere weggedeelte betreft de aansluiting Hoogeveenseweg in Noordwijk tot de Nagelbrug in Voorhout.

De provincie Zuid-Holland voert in die periode noodzakelijke asfaltreparaties uit. De verbinding over de Nagelbrug tussen de Herenstraat, Rijnsburgerweg en de Sportlaan blijft toegankelijk. Percelen langs de N444 blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer, overig wegverkeer wordt bij de rijbaanafsluitingen omgeleid via borden.

Nachtafsluitingen

De weggedeelten van de N444 tussen de Sportlaan en de rotonde Rijksstraatweg en het weggedeelte tussen de Hoogeveenseweg en de Nagelbrug zijn beide afgesloten van:

  • Woensdag 6 april 2016 21:00 uur tot donderdag 7 april 2016 05:00 uur.
  • Donderdag 7 april 2016 21:00 uur tot vrijdag 8 april 05:00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden hebben nood- en hulpdiensten doorgang. Aanwonenden en verkeer van en naar de huisartsenpost, KTS (Teylingen College) en Golfbaan wordt onder gepaste snelheid doorgelaten. De provincie zet hiervoor verkeersregelaars in.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden vooruitlopend op het groot onderhoud gedaan. Dit betekent dat alleen enkele noodzakelijke asfaltreparaties worden uitgevoerd.

Hinder

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Zij vragen hiervoor uw begrip.

Reacties

Cookieinstellingen